CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Warme Douche Weken 2019

 1. De actie ‘Warme Douche Weken’ is geldig van 4 november 2019 tot en met 30 november 2019.
 2. Het actieaanbod is alleen geldig in ons filiaal en tijdens ons advies door Molenaar adviseurs aan huis.
 3. De actie houdt het volgende in: bij de aankoop van een Molenaar comfortdouche in de actieperiode krijgt een klant een ‘Warme Douche’ pakket of een korting die afhankelijk is van de hoogte van het orderbedrag:

Actievoorwaarden Warme douche weken Molenaar

 

 1. In de actie is opgenomen dat de gratis artikelen wordt gemonteerd in de badkamer en niet los worden geleverd.
 2. Voorbeeld: stel een douche kost € 5.600,- inclusief BTW en de klant wil de gratis artikelen, dan valt de douche dus in de categorie ‘een badkamer tot € 7000,-‘. Dus krijgt de klant gratis een thermostaatkraan en een glijstang met douchekop uit de desbetreffende collectie geleverd en gemonteerd. Wil de klant niet de artikelen dan geldt een korting van 375 euro.
 3. Molenaar behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op www.molenaar.nl.
 4. Op deze actie is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt Molenaar in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 5. Molenaar is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 6. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze actie dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center op het nummer 0341-232300 of mailen via de website www.molenaar.nl.
 7. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
 8. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.molenaar.nl/actie.

Versie 1.0, februari 2019 Molenaar Badkamers B.V.

Actievoorwaarden Plus Cheque 2019

1. De actie ‘Voordeel Plus cheque’ is geldig van 25 oktober 2019 tot en met 30 november 2019.
2. Het actieaanbod is alleen geldig in onze inspiratiepunten en tijdens ons advies door Molenaar adviseurs aan huis.
3. De actie houdt het volgende in: bij de aankoop van een comfortdouche uit de Primair of Deluxe collectie in de actieperiode krijgt een klant een korting die afhankelijk is van de hoogte van het orderbedrag.

Actieregels campagne Pluscheque Oktober November 2019

4. Voorbeeld: stel een douche kost € 5.600,- inclusief BTW en valt dus in de categorie een badkamer tot € 6.000,- dus geldt een korting van € 400.
5. Op deze actie is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt Molenaar in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
6. Molenaar is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
7. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze actie dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center op het nummer 0341-232300 of mailen via de website www.molenaar.nl.
8. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
9. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.molenaar.nl/actie.

Versie 1.0, oktober 2019 Molenaar Badkamers B.V.

Actievoorwaarden ‘Gratis installatie douchewc 2019’

1. De actie ‘Gratis installatie douchewc’ is geldig van 17 september 2019 tot en met 31 oktober 2019.

2. De actie houdt het volgende in: bij het kopen van een douchewc Mera Comfort, Mera Classic, Sela of Tuma Comfort set van Geberit bij Molenaar Badkamers B.V. tijdens de actieperiode krijgt de klant de installatie van de douchewc gratis aangeboden.

3. Met gratis installatie bedoelen wij dat wij het arbeidsloon voor het verwijderen van de oude toiletpot en het plaatsen van de nieuwe douchewc voor onze rekening nemen. Benodigde materialen en overige aanpassingen waarvoor arbeid nodig is, zijn niet inbegrepen in deze ‘gratis installatie’.

4. Voorwaarde voor installatie is dat dat er een elektrapunt in de toiletruimte aanwezig moet zijn, of kan worden aangelegd. Kosten van het aanleggen van een elektrapunt vallen niet onder de actie ‘Gratis Installatie’.

5. Een adviseur komt bij de klant thuis om de technische haalbaarheid te beoordelen.

6. De waardecheque ‘Gratis installatie’ is niet inwisselbaar voor geld of andere producten en ook niet persoonlijk overdraagbaar.

7. De waardecheque ‘Gratis installatie’ is niet geldig in combinatie met andere lopende acties van Molenaar Badkamers B.V. of Geberit B.V..

8. Molenaar Badkamers B.V. behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op www.molenaar.nl.
9. Op deze actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt Molenaar in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

10. Molenaar Badkamers B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

11. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze actie dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center van Molenaar Badkamers B.V. op het nummer 0341-232300 of mailen via de website www.molenaar.nl.

12. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden en de privacyverklaring. U kunt de privacyverklaring vinden op www.molenaar.nl/privacy-policy/.

13. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.molenaar.nl/actie

 

Versie 1.0, september 2019 Molenaar Badkamers B.V.