CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Lentevoordeel maart 2019

 1. De actie ‘Lentevoordeel’ is geldig van 18 maart 2019 tot en met 20 april 2019.
 2. Het actieaanbod is alleen geldig in ons filiaal en tijdens ons advies door Molenaar adviseurs aan huis.
 3. De actie houdt het volgende in: bij de aankoop van een comfortdouche uit de Primair of Deluxe collectie in de actieperiode krijgt een klant een korting die afhankelijk is van hoe warm het is op de dag dat de afspraak is gemaakt.Actievoorwaarden Lentevoordeel Molenaar
 4. Voorbeeld: stel een douche kost € 5.600,- inclusief BTW en valt dus in de categorie een badkamer tot € 7000,-. Op de dag van afspraak maken is het 9 graden dus geldt een korting van € 425.
 5. De adviseur bekijkt de site https://weerstatistieken.nl/ en dan op de Bilt voor het bepalen van de temperatuur. Graden worden naar boven afgerond. Dus is het 7,8 graden geweest dan wordt uitgegaan van 8 graden. Het weerbericht op https://weerstatistieken.nl/ is leidend, andere bronnen zijn niet geldig. Als het vriest dan geldt de categorie 0 tot 7 graden.
 6. Molenaar behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op www.molenaar.nl.
 7. Op deze actie is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt Molenaar in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 8. Molenaar is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 9. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze actie dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center op het nummer 0341-232300 of mailen via de website www.molenaar.nl.
 10. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
 11. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.molenaar.nl/actie.

 

Versie 1.0, maart 2019 Molenaar Badkamers B.V.