Landelijk-Romantisch

Molenaar
pinksteractie

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Pinksteractie Bij Molenaar Badkamers

Tijdens het Pinksterweekend profiteer je van €500 korting op een inloopdouche* die helemaal past bij je wensen. Molenaar inloopdouches hebben een veilige antislip douchevloer, onderhoudsarme Wallpanels (in diverse designs), een kwalitatieve douche glijstang én een stevige glaswand. Wil je naast een inloopdouche ook een nieuw wastafelmeubel, toilet of radiator? Wij laten je graag de mogelijkheden zien. Kom naar de showroom en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod! 

Tijdens deze twee dagen kun je direct een thuisadvies/(vervolg)afspraak maken, of ontvang je de korting in de vorm van een voucher.

* De Pinksteractie is geldig op zaterdag 27 mei en maandag 29 mei en op alle inloopdouches.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

Desktop_Rechts_Natasja_Showroom Mobile_Onder_Natasja_Showroom

Welke inloopdouche past bij mij?

Molenaar heeft de oplossing voor jouw badkamer. Of je nu alleen je bad of douche wil vervangen voor een veilige inloopdouche, of toch gaat voor een complete badkameroplossing. Wij realiseren je wensen in een mum van tijd.

Laat je inspireren door onze stijlen

Onze unieke WERKWIJZE

badkamer renovatie Prijzen

De prijzen van een badkamer renovatie beginnen bij Molenaar vanaf € 4.990,-. inclusief montage. Dit is de prijs voor de meest eenvoudige badkamer renovatie, waarbij we het oude bad of douche vervangen voor een veilige, basis inloopdouche. Daarnaast is de prijs voor de renovatie afhankelijk van een aantal factoren.

Oneindige keuze badkamerelementen 

Vind een Molenaar showroom in de buurt

Desktop_Rechts_Natasja_Showroom Mobile_Onder_Natasja_Showroom

Onze Voor en na foto's