CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » 50PlusBeurs 2019 » Bedankt pagina – 50PlusBeurs 2019

Ontvang nu 2 gratis kaarten t.w.v. € 35,- voor de 50plusbeurs 2019

Na het grote succes van afgelopen jaar, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op de 50Plusbeurs 2019 in de jaarbeurs Utrecht. Met een stand van 180m2 presenteren wij onze veilige badkamer oplossingen, nieuwste collecties en nog veel meer inspiratie en informatie. U vindt in en rondom de stand adviseurs die u alles kunnen vertellen over onze badkamer oplossingen, waar u aan moet denken bij het aanpassen van de badkamer en maatwerkadvies.

Komt u van 17 t/m 21 september 2019 naar onze stand voor een gratis kop koffie? We maken het makkelijk door u 2 gratis entreekaarten t.w.v. € 35,- voor de 50plusbeurs aan te bieden. Vul hiernaast uw gegevens in en u ontvangt per post de gratis entreekaarten. Ook ontvangt u de Molenaar inspiratiegids met boordevol informatie over onze veilige badkameroplossingen.

Ontmoet Hans Kazán op de 50Plusbeurs 2019

Dagelijks zal Hans Kazán op onze stand aanwezig zijn. Als ambassadeur van de veilige badkamers van Molenaar kan Hans Kazán u alles vertellen over het belang van een veilige douche omgeving en welke rol dit speelt in het dagelijkse leven. Wilt u Hans Kazán persoonlijk ontmoeten? Kom dan naar de Molenaar stand op de 50plusbeurs.

Bedankt voor uw aanvraag

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het aanvragen van de gratis kaarten voor de 50plusbeurs! Wij gaan de aanvraag in behandeling nemen en sturen u per post 2 toegangskaarten voor de 50plusbeurs.

We zien u graag op onze stand van 17 t/m 21 september 2019 voor een gratis kop koffie.

Hartelijke groet,
Team Molenaar

Een veilige badkamer in één dag geplaatst…Magisch!

‘Als illusionist neem ik in het theater vaak risico’s, maar thuis beslist niet. Thuis ga ik voor veiligheid én zekerheid. Daarom liet ik onze oude badkamer in één dag vervangen door een nieuwe veilige inloopdouche van Molenaar. Het gevaarlijk gladde bad  eruit, nieuwe inloopdouche erin. Allemaal in één dag voor elkaar. Molenaar is voor mij dé badkamer tovenaar.