Home » 50PlusBeurs 2017

De 50PlusBeurs komt er aan!

19 t/m 23 september 2017 Jaarbeurs Utrecht

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 thema’s met informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optreden op podia met muziek, modeshow, kookdemonstraties, dans en exposities. Kom langs bij de Molenaar stand en ontdek onze nieuwste collecties onder het genot van een gratis kopje koffie.

Profiteer nu tot €1000,- beurskorting en maak kans op een Comfortdouche:
Plan tijdens de 50Plusbeurs 2017 in Utrecht een advies aan huis en profiteer tot €1000,- korting bij aankoop van een comfortdouche uit onze collectie. Tevens verloten wij onder alle gemaakte afspraken een gratis Molenaar comfortdouche die binnen 1 dag wordt geplaatst.

Na het maken van een afspraak komen wij graag vrijblijvend bij u langs, wanneer het u uitkomt. Op basis van uw wensen, behoeften en uw specifieke situatie adviseren wij u de beste oplossing.

  • Advies op maat van een adviseur
  • De adviseur bekijkt uw thuissituatie
  • Inventarisatie van uw wensen
  • Een juiste oplossing die bij u past

 

Ja, Ik wil graag een advies aan huis

Bestel uw 50Plusbeurs tickets met korting via Molenaar

Via Molenaar kunt u nu met korting naar de 50Plusbeurs. U betaalt geen € 17,50 maar slechts € 9,95 per ticket. Vul uw gegevens in en u ontvangt direct per mail een kortingscode t.w.v. € 7,55 met een link om uw tickets te bestellen.

Bestel nu uw 50PlusBeurs tickets

Molenaar pakt groots uit op de 50Plusbeurs

Ook dit jaar staan wij weer op de 50PlusBeurs met een stand van 125 vierkante meter. We ontmoeten u graag op onze stand (nummer 08E10) in hal 8. Hier demonstreren wij onze collecties, informeren u graag over de veilige opties en de mogelijkheden in uw badkamer. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Silver Surprise voor alle bezoekers

De 50PlusBeurs trakteert. En Molenaar helpt graag bij een traktatie. Dus misschien wint uw wel een van onze 4 grote prijzen die we beschikbaar hebben gesteld:

  • een Molenaar comfortdouche die we in 1 dag plaatsen
  • Een regendouche van Hansgrohe inclusief montage (3 stuks)

 

Veel geluk in de Silver Lane!

Maak elke dag kans op mooie prijzen bij Molenaar

Op de plattegrond van de beurs vindt u een cheque van Molenaar badkamers. Vul uw gegevens in op de achterzijde en kom langs bij onze stand om uw cheque in te leveren. U maakt kans op mooie prijzen!

Dagelijks worden de winnaars bekend gemaakt via onze Molenaar Facebook pagina.

Bereikbaarheid 50Plusbeurs

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Jaarbeurs. U kunt op het parkeerterrein van de Jaarbeurs voor € 4,- per uur of voor €16,- de hele dag parkeren. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van de Jaarbeurs en in de speciale automaten bij ingang Oost en ingang West.

Navigatieadres:
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Openbaar vervoer:
De Jaarbeurs is op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal.
Klik hier voor meer info over Bus of Trein Dagtochten.

KLANTEN GEVEN MOLENAAR EEN 8.3 Lees reviews