CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

De 5 zekerheden van Molenaar

Ontzorgen betekent dat we er samen met u voor gaan zorgen dat u de juiste keuzes maakt en dat u met plezier kunt terugkijken op het hele traject. Daarom toetsen we onze prestaties continu aan de vijf zekerheden van Molenaar:

 • Veilig
 • Vlot
 • Vertrouwd
 • Vaste prijs
 • Vakkundig
Home » 5 zekerheden van Molenaar

Onze 5 zekerheden

Kiest u voor een douche- of badkameraanpassing van Molenaar, dan bent u verzekerd van een goede aankoop. Om dit waar te maken, toetsen we onze prestaties continu aan de vijf zekerheden van Molenaar.

1. Veilig

Veiligheid staat voorop bij Molenaar. We leveren veilige producten en dragen zorg voor een veilige (werk)omgeving.

Getrainde adviseurs

Getrainde adviseurs

Onze adviseurs hebben veel ervaring en worden goed getraind. Daarom weten zij precies hoe ze uw persoonlijke situatie kunnen doorvertalen naar een veilige badkamer.

Adviesgesprek aanvragen

Veilige werkomgeving

Veilige werkomgeving

We zorgen voor een veilige werkomgeving. Door goede voorbereiding weten we zeker dat we de juiste, veilige producten bestellen en dat de montage op een veilige manier gebeurt.

Meer over onze werkwijze

Veiligste producten

Veiligste producten

Zo hebben we voor verschillende onderdelen van onze douches veiligheidscertificaten, en worden al onze producten uitvoerig getest in de fabriek.

Lees meer

2. Vlot

We reageren vlot en werken snel als we uw badkamer komen plaatsen. In 90% van de gevallen plaatsen we de nieuwe inloopdouche zelfs in 1 dag!

Wekenlang niet thuis douchen?

Wekenlange geluidsoverlast, veel rommel en niet thuis kunnen douchen… Daar zit toch niemand op te wachten? Wellicht kent u zelfs de verhalen wel over keuken- of badkamerplaatsingen die veel langer blijken te duren dan vooraf gecommuniceerd is. Vaak is dit het gevolg van miscommunicatie tussen verschillende partijen die betrokken zijn bij het project.

Efficiënt traject

Bij Molenaar doen we dat anders. Wij plaatsen uw nieuwe inloopdouche in 1 dag, zonder rommel. U stapt de volgende dag alweer onder uw eigen douche! Gaat u voor een complete badkameraanpassing, dan realiseren we de verbouwing binnen 3 – 5 dagen. Bovendien vindt u bij Molenaar alles onder 1 dak: we hebben onze eigen adviseurs, inmeters, werkvoorbereiders en monteurs. Omdat onze collega’s dagelijks met elkaar samenwerken, weten ze precies hoe ze het traject moeten aanpakken. En vanwege onze samenwerking met vaste leveranciers, hebben onze producten een relatief korte levertijd. Zo is ons hele traject zo efficiënt mogelijk ingericht.

Fris het Voorjaar
in met Molenaar

3. Vertrouwd

Kiest u voor een douche of badkamer van Molenaar, dan kunt u erop vertrouwen dat u in zee gaat met een vertrouwde partij.

Zeker van je aankoop

Zeker van je aankoop

We zijn een CBW-erkend bedrijf. Dit houdt in dat we algemene voorwaarden hanteren die de klant extra goed beschermen, zoals veilig aanbetalen en onpartijdige klachtafhandeling. Zo bent u zeker van uw aankoop.

Meer over CBW

A-kwaliteit producten

A-kwaliteit producten

Molenaar werkt uitsluitend met A-kwaliteit producten. We werken met merken als Geberit en Hansgrohe. Zo verzekeren we u, naast vakkundige installatie, ook van hoogstaande kwaliteit.

Meer over onze producten

Eerlijke reviews

Eerlijke reviews

We nodigen onze klanten na afloop van de badkamerplaatsing uit om hun ervaring te delen met andere klanten. Is een klant nog niet helemaal tevreden, dan doen we er alles aan om een geschikte oplossing te vinden.

Bekijk onze reviews

4. Vaste prijs

We bieden de juiste prijskwaliteitsverhouding en we doen niet aan financiële verrassingen achteraf.

Investering

De aanschaf van een badkamer is een grote investering. Daarom wilt u een duidelijk en overzichtelijk kostenplaatje, zodat u achteraf niet onaangenaam verrast wordt door de prijs op de factuur. Maar dat is niet zo vanzelfsprekend: vaak zijn er meerdere partijen betrokken bij het project, waardoor u met verschillende financiële posten te maken hebt. Ook werken veel bedrijven met een nacalculatie, waardoor u achteraf pas de uiteindelijke prijs te horen krijgt. En dat is vervelend.

Geen financiële verrassingen

Bij Molenaar bieden we vanaf het eerste contact duidelijkheid en transparantie. Onze adviseurs maken aan de hand van uw wensen en behoeften een persoonlijke offerte voor u op. We wijken tussendoor niet af van deze offerte. Dat is mogelijk door de kwaliteit van het adviesgesprek en de grondige voorbereiding en uitvoering van het project.

Bovendien vindt u bij ons alles onder één dak, waardoor u één offerte krijgt van Molenaar voor de gehele aanpassing. Geen gedoe met meerdere partijen dus. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en zijn er geen vervelende financiële verrassingen achteraf. Afspraak is afspraak, en daar houden we ons ook aan.

Bezoek één van
onze showrooms

Bezoek één van
onze showrooms

 • Bekijk diverse badkamer opstellingen
 • Deskundig advies op maat
 • Heerlijke koffie en gratis parkeren.

5. Vakkundig

Klanten van Molenaar kunnen rekenen op gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap in iedere fase van het proces.

Deskundig adviesgesprek

Deskundig adviesgesprek

We besteden veel tijd aan het adviesgesprek thuis of in de showroom. In dat gesprek worden al uw wensen en behoeften grondig in kaart gebracht en krijgt u een maatwerkadvies.

Gesprek aanvragen

Plannen

Plannen

Een goede voorbereiding is een essentieel onderdeel van de kwaliteitsgarantie. Daarom maakt onze planner na het plaatsen van uw order een afspraak voor het inmeten van de badkamer.

Inmeten

Inmeten

De inmeter komt zo snel mogelijk bij u langs en meet alles nauwkeurig na. De inmeter bepaalt of de gemaakte plannen uitvoerbaar zijn, hoe de leidingen lopen en of de vloer diep genoeg is, zodat de opstap van de douche laag blijft.

Werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding

De werkvoorbereider zorgt ervoor dat alle onderdelen van de badkamer besteld worden en houdt in de gaten of alles op tijd geleverd wordt.

Montage

Montage

Door deze secure voorbereiding kan het montageteam optimaal aandacht besteden aan het vakkundig plaatsen van de nieuwe doucheonderdelen. We werken met de meest geavanceerde bussen en gereedschappen.

Klantenservice

Klantenservice

Nog niet helemaal tevreden? Dan kunt u altijd bij onze vakkundige klantenservice terecht. Zij helpen u graag verder.

Klantenservice

Ontvang de gratis brochure

 • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
 • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
 • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.